Årets talare på IT Forum

Här presenterar vi årets talare. Först ut är två av talarna till stora scenen. I augusti och framåt kommer programmet att fyllas på.
Håll utkik här och i våra kanaler i sociala medier. 


TALARE PÅ STORA SCENEN

FRAMTIDENS ROBOTIK
Robotar är en naturlig del av vårt dagliga liv idag. Vi ser självkörande bilar och robotgräsklippare och allt bygger på den snabba utvecklingen av ny teknik. Men vilka trender ser vi i framtiden när det gäller industrirobotar? Vi lovar att Susanne Timsjö kommer att ge dig en inspirerande bild av hur ny teknik kommer att revolutionera tillverkningsindustrin och hur människor och robotar kommer att samarbeta i framtiden. 

Susanne Timsjö, Sales Manager Robots and Applications, Sweden, ABB Robotics,


ÖPPEN INNOTVATION PÅ SANDVIK  —  SAMARBETE FÖR ATT GÖRA STÖRRE SKILLNAD 
I en värld där det blir allt viktigare att snabbt lansera innovationer på marknaden behövs nya arbetssätt och samarbeten för att nå framgång. Sandvik Materials Technology har lanserat en portal för öppen innovation där samarbetspartners bjuds in för att lösa utmanande problem.
 
Innovation är centralt inom Sandvik och ett av företagets kärnvärden. Bakom tanken med öppen innovation ligger det faktum att företag idag inte har råd att enbart förlita sig på sin egen forskning, utan behöver dra nytta av externa kunskaper. Lyssna på Vice VDn och chefen för FoU på Sandvik Materials Technology, Pasi Kangas och ta del av hans erfarenheter av denna nya satsning. 

Pasi Kangas, Vice VD och Chef för Strategisk forskning och innovation, Sandvik Materials Technology

Håll ut! Det kommer mera från augusti och framåt. Som vanligt kommer vi att ha många föreläsningar att välja mellan under dagen och en välfylld mässutställning att besöka. 

Läs om IT Forum här
Vill du vara med som utställare? Boka din monter här
!