Nya krafter stärker FindIT ytterligare

"Vi kompletterar varandra perfekt"

FindIT har precis fått förstärkning av två kommunikatörer. Det är Lena Norrström och Jenny Korhonen som delar på tjänsten sedan första februari. Kombinationen av Lena med sin långa erfarenhet inom kommunikation och Jenny som fortfarande studerar, med fyra månader kvar, på kommunikationsprogrammet på högskolan är mycket lovande.

– Vi kompletterar varandra perfekt. Dels har vi lite olika kompetenser och dels gör åldersskillnaden att vi kommer att lära oss otroligt mycket av varandra, berättar Lena. Hon har kvar sin tjänst på IUC Dalarna parallellt, vilket hon ser som en styrka.

– Industrin står inför samma utmaningar, oavsett vilket forum man representerar. Det är bara positivt att få in flera perspektiv, säger hon. Egentligen hade hon planer på att gå i pension, men kunde inte motstå möjligheten att få jobba med FindIT, så hon sökte och fick jobbet.

Jenny har löpande jobbat på Sandbacka Science Park som kommunikationsstöd under studietiden, arbetat som kommunikationskonsult, och även hjälpt FindIT, så hon är redan inne i arbetet. Hon ser sig som en driven kommunikatör med många järn i elden.

– Jag studerar på heltid och jobbar på halvtid. Det blir inte mycket tid kvar till något annat, men jag brinner verkligen för det här. Det känns meningsfullt att börja på FindIT och jag vill vara med i arbetet med att göra skillnad för företagen i region Gävleborg och Dalarna, berättar hon.


Vi hälsar dem båda välkomna till FindIT och ser fram emot de kreativa krockar som kommer att lyfta kommunikationsarbetet ytterligare.


Lena och Jenny utanför Sandbacka Science Park i Sandviken.Lena Norrström
Kommunikatör - projekt
026 - 24 02 98
070 - 287 72 24
lena.norrstrom@sandviken.seJenny Korhonen
Kommunikatör
026 - 24 17 61
070 - 642 41 11
jenny.korhonen@sandviken.se